Mocheta Gazon

Gazon sintetic, online pret mic pentru terasa, piscina, ornamental,teren sintetic sport, etc. Este o mocheta iarba artificiala de exterior rezistenta la intemperii. Livrare in toata tara prin CURIER, plata RAMBURS a produselor. Oferim discount, transport gratuit la valori mai mari de 500 lei. Expediem la cerere mostre din materialele solicitate pentru a se vedea in realitate structura si culoarea prin Urgent Curier, pret plic 13 lei cu tva.


Foto Mocheta fata / spate

Mocheta gazon Arena sintetica cu aspect plusat ,destinata pentru spatii de interior- exterior cu suport de nopsuri care permit o buna ventilatie pentru uscare , grosime cca. 5 mm, greutate cca. 830gr./mp. latime 2m , culoare verde.Varianta cea mai ieftina de mocheta noua pentu exterior rezistenta la umiditate

Pret 8.90 lei/mp cu tva


Foto Mocheta fata / spate

Mocheta gazon Sporting sintetica cu aspect plusat, destinata pentru spatii de interior exterior,suport precot, grosime cca. 4mm, greutate cca. 800gr./mp. latime 2m sau 4m, culoare verde.

Pret 9.50 lei/mp cu tvaFoto Mocheta fata / spate

Mocheta exterior, gazon sintetic Polo Light, plastificat-cauciucat cu gauri de drenaj apa, imitatie iarba cu inaltimea firului 6mm, grosime totala 7mm, greutate cca.780 gr/.mp. latime 2 sau 4m, culoare verde.


Pret 14.50 lei/mp cu tva


Foto Mocheta fata / spate

Mocheta exterior, gazon sintetic Polo Iarba, plastificat-cauciucat cu gauri de drenaj apa, imitatie iarba cu inaltimea firului 4 mm, grosime totala 7 mm, greutate cca.830gr./mp. latime 2 sau 4m, culoare verde.

Pret 16.50 lei/mp cu tvaFoto Mocheta fata / spate

Mocheta Arizona, gazon artificial, plastificat-cauciucat cu gauri de drenaj apa, imitatie iarba cu inaltimea firului 26 mm, grosime totala 28 mm, greutate cca.2058 gr./mp. latime 2 sau 4m, culoare verde.

Pret 79.90 lei/mp cu tva


Imaginile au caracter de prezentare. Culorile pot sa difere in functie de luminozitatea si contrastul monitorului dumneavoastra!